زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شمخانی: هرگونه تنش در مناطق مرزی مخل امنیت مردم است| نخست‌وزیر عراق: امنیت دو کشور از یکدیگر جدا نیست

  • کد خبر: ۱۵۵۷۸۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۵
شمخانی: هرگونه تنش در مناطق مرزی مخل امنیت مردم است| نخست‌وزیر عراق: امنیت دو کشور از یکدیگر جدا نیست
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با نخست وزیر عراق هرگونه تنش و بحران در مناطق مرزی مشترک ایران و عراق را مخل امنیت و آرامش مردم و عاملی بازدارنده در توسعه شهر‌های مرزی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای دیدار و گفتگو با مقامات بلندپایه عراقی و امضای توافقنامه امنیتی مشترک در بغداد به سر می‌برد، ظهر امروز با محمد‌شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق دیدار و پیرامون مهم‌ترین مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی با او گفتگو کرد.

در این دیدار شمخانی با اظهار خرسندی از ثبات سیاسی ایجاد شده در عراق پس از انتخاب دولت جدید از سوی پارلمان، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره آماده کمک به توسعه امنیت، ثبات و پیشرفت در عراق است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، عراق متحد، یکپارچه و قدرتمند را وزنه ثبات در منطقه عنوان کرد و افزود: بدون شک عراق با عبور از مشکلات سیاسی و امنیتی که طی سال‌های گذشته به این کشور تحمیل شده، ضمن بازیابی نقش و کارکرد تاثیرگذار خود در جهان عرب و دنیای اسلام به جایگاه تاریخی خود به‌عنوان بازیگری مهم در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بازخواهد گشت.

شمخانی: هرگونه تنش در مناطق مرزی مخل امنیت مردم است| نخست‌وزیر عراق: امنیت دو کشور از یکدیگر جدا نیست

شمخانی هرگونه تنش و بحران در مناطق مرزی مشترک ایران و عراق را مخل امنیت و آرامش مردم و عاملی بازدارنده در توسعه شهر‌های مرزی عنوان کرد و گفت: باید با هرگونه عوامل تنش زا و بحران آفرین داخلی و خارجی با قاطعیت برخورد و ریشه آنان را خشکاند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، پایان دادن فوری به شرارت عناصر و گروه‌های مزدور و مسلح ضدانقلاب و تهدیدات نظامی و جاسوسی نیرو‌های آمریکایی مستقر در عراق را در همین ارتباط حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: نباید اجازه دهیم منافع دو کشور قربانی شیطنت‌های آمریکا و مزدوران تروریستش شود.

دریابان شمخانی ضرورت پیگیری و اجرای سریع توافقات میان دو کشور به ویژه فعال‌سازی پروژه‌های اقتصادی مشترک و بالاخص طرح راه آهن شلمچه - بصره را مورد تأکید قرار داد و گفت: پیوند‌های عمیق فرهنگی و مذهبی میان مردم ایران و عراق با توسعه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری قوی‌تر خواهد شد.

شمخانی همچنین با اشاره به توافق ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دوجانبه، از تلاش‌های صادقانه دولت عراق در میزبانی پنج دور گفتگو‌های جمهوری اسلامی ایران و عربستان تشکر کرد و اقدامات انجام شده از سوی بغداد را در فراهم‌شدن زمینه دست‌یابی تهران و ریاض به توافق جدید بسیار ارزشمند دانست.

شمخانی: هرگونه تنش در مناطق مرزی مخل امنیت مردم است| نخست‌وزیر عراق: امنیت دو کشور از یکدیگر جدا نیست

در این دیدار، محمد‌شیاع السودانی نیز با استقبال و ابراز خرسندی از سفر دریابان شمخانی به عراق و تبریک توافق اخیر ایران و عربستان سعودی بر توسعه همکاری‌های همه جانبه دو کشور تأکید کرد. دولت و ملت عراق همواره قدردان حمایت‌ها و کمک‌های برادران ایرانی خود به‌ویژه در روز‌های سخت بوده و خواهد بود.

نخست‌وزیر عراق با گرامی‌داشت یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، این دو شهید بزرگوار را نمونه دیگری از کنار هم بودن دو ملت ایران و عراق دانست.

السودانی با اشاره به عزم و اراده دولت جدید عراق برای اجرایی کردن توافق‌ها میان دو کشور و گسترش روابط در زمینه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی، گفت: امضاء توافقنامه مهم امنیتی میان تهران و بغداد نشان می‌دهد که از نظر مسئولین ایران و عراق امنیت دو کشور از یکدیگر جدا نیست. دولت عراق براساس قانون اساسی این کشور و تعهدات متقابل به‌هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد که از خاک عراق برای خدشه دار کردن امنیت ایران استفاده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->